Kalandrover élménykártya KETTŐ fő részére (Kód: )

Sokunkat vonz annak a lehetősége, hogy legalább egyszer az életben egy mindenféle kunsztokra képes terepjárót vezessünk. Hogy felfedezzük a minket körülvevő természetet, miközben úttalan-utakon zötykölődjünk. Hogy teljesen magunkra utalva egy itiner, esetleg egy GPS segítségével (melyen apró pöttyökből próbáljuk kihámozni, hol is vagyunk éppen) találjuk meg a megfelelő irányt. Csak úgy menni a vakvilágba. Hogy kipróbáljuk, milyen egy meredek domboldalon csaknem teljesen függőleges helyzetben, az autóban ülve fel- vagy le ereszkedni. Vagy ha elakadunk, kiküzdeni magunkat a kátyúból. Bátran dacolhatunk az időjárás kihívásaival - nem jelenthet gondot sem eső, sem hó.

És miért lenne ez a terepjáró más, mint a méltán híressé vált Land Rover Defender?

A Kalandrover kalandtúrák ezt az élményt kínálja Önnek és családjának vagy barátainak.

A Kecel, illetve annak környékén tartott programunk egy 3,5-4 órás program, melynek során kipróbálhatja, milyen is egy Defendert vezetni, illetve itiner segítségével navigálni.

Az autóba a vendégeken kívül egy túravezető is ül, az autót a vendégek felváltva vezetik, illetve navigálnak, egymás között állapodnak meg arról, hogy hogyan cserélik szerepeiket az út alatt.

Az élménykártya 2 fő részvételére szól. (előzetes időpont egyeztetés szükséges) 


www.kalandrover.hu

Ár: 59.900 HUF
plusz szállítási költség
Mennyiség:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support